RU RO

Cum comand polita de asigurare Carte Verde

Este foarte simplu să calculați și comandați polița de asigurare Carte Verde online pe SUPERPOLIS.MD. Aveți nevoie de mai puțin de 3 minute și două acte: permisul de conducere și certificatul de înmatriculare a autovehicolului.

Completați formularul

Pe pagina principală alegeți calculatorul asigurării. Indicați parametrii:

  • Zona de deplasare
  • Tipul autovehiculului
  • Valabilitatea poliței de asigurare

Comparați ofertele

Ve-ți fi redirecționat pe pagina cu rezultatul calculării. În mod implicit, noi calculăm cea mai avantajoasă opțiune pentru polița Carte Verde. Totuși, dumneavoastră puteți decide care companie o alegeți și ce condiții include polița. Calculul poliței de asigurare este unul preliminar, deoarece calculul final al poliței de asigurare Carte Verde se efectuează în programul informațional.

Recepționarea poliței Carte Verde și livrarea

Pentru recepționarea poliței determinați modul de plată. Într-un formular specific introduceți numărul dumneavoastră de telefon și adresa electronică. Managerul o să telefoneze la numărul indicat pentru a confirma comanda și a concretiza adresa de livrare.

Puteți achita comanda în numerar sau cu cardul bancar.

Dumneavostră vă puteți folosi de ajutorul specialiștilor centrului nostru de asigurării la numărul de telefon 079 04 44 43, 076 744 446.