RU RO

Cum comand RCA

Este foarte simplu să calculați și comandați polița de asigurare online pe SUPERPOLIS.MD. Aveți nevoie de mai puțin de 3 minute și două acte: permisul de conducere și certificatul de înmatriculare a autovehicolului.

Completați formularul

Pe pagina principală alegeți calculatorul asigurării. Indicați parametrii autovehicolului precum:

  • Tipul mijlocului de transport
  • Capacitatea cilindrică
  • Vîrsta și stagiu șoferului
  • Numărul persoanelor admise să conducă autovehicolul
  • Indicați cîți ani ați încheiat polița de asigurare RCA
  • Indicați numărul accidentelor care au avut loc din vina dumneavoastră.

Comparați ofertele

Ve-ți fi redirecționat pe pagina cu rezultatul calculării. În mod implicit, noi calculăm cea mai avantajoasă opțiune pentru polița RCA. Totuși, dumneavoastră puteți decide care companie o alegeți și ce condiții include polița. Calculul poliței de asigurare este unul preliminar, deoarece calculul final al poliței de asigurare RCA se efectuează în programul informațional de stat RCA Data.

Înregistrarea poliței

După ce ați ales varianta potrivită, puteți trece la înregistrarea poliței. Pentru înregistrarea poliței trebuie să indicați data începerii asigurării. De asemenea aveți nevoie de certificatul de înmatriculare al autovehicolului și informația din permisul de conducere a tuturor persoanelor care v-or conduce automobilul.

Recepționarea poliței și livrarea

Pentru recepționarea poliței determinați modul de plată. Într-un formular specific introduceți numărul dumneavoastră de telefon și adresa electronică. Managerul o să telefoneze la numărul indicat pentru a confirma comanda și a concretiza adresa de livrare.

Puteți achita comanda în numerar sau cu cardul bancar.

Dumneavostră vă puteți folosi de ajutorul specialiștilor centrului nostru de asigurării la numărul de telefon 079 04 44 43 , 060 00 44 84.