RU RO

Compania de asigurare in Chisinau

SUPERPOLIS.MD prezintă un format nou de lucru cu clienții pentru țara noastră- asigurare directă. Legătura directă cu clientul permite mereu să obțineți o consultație calificată și să determinați exact mărimea primei de asigurare, iar sistemul CRM integrat cu baza de date, elaborat special pentru compania noastră, garantează o deservire rapidă și calitativă.

Pentru a comanda polița de asigurare RCACASCOCartea Verde, Asigurare Medicală peste hotare apelați la linia fierbinte la nr.  079 044 443, 076 744 446 sau prin intermediul internetului, accesînd site-ul SUPERPOLIS.MD. Managerul companiei noastre v-a livra asigurarea în locul comod pentru client. În așa mod, clienții SUPERPOLIS.MD economisesc banii și timpul.

Cu ajutorul cunoștințelor noastre și experienței acumulate timp de 10 ani în domeniul asigurărilor pe piața Chisinaului si Moldovei, SUPERPOLIS.MD prezintă pe piața asigurărilor cele mai bune tehnologii.

Pentru a prezenta modelul asigurărilor directe, noi cu succes am testat noul sistem: am evaluat tarifele tuturor companiilor de asigurări și am ales cele mai avantajoase oferte ale asigurătorilor de pe piața Republicii Moldova, am răspuns la toate întrebările adresate prin intermediul ”Linia Fierbinte”, am elaborat procesele de procurare rapidă a poliței de asigurare și de livrare rapidă a poliței către client. Un serviciu exact și clar în combinație cu experiența noastră ne ajută să dezvoltăm cu succes asigurările directe pe piața Chisinaului si Republicii Moldova.

Luînd în considerare faptul că asigurare directă cu mare succes se dezvoltă în Europa, noi am decis să implimentăm acest model și pe piața Moldovei. Astăzi suntem bucuroși să prezentăm automobiliștilor de la noi din țară posibilitate de a-și asigura mașina efectuînd doar un singur sunet. Posibilitatea de a comanda polița de asigurare prin intermediul

Posibilitatea de a comanda polița de asigurare prin intermediul telefonului sau internetului oferă clienților noștri un nou nivel al calității deservirii și un preț concurențial, care se diferă semnificativ de alte produse de asigurare prezentate pe piața internă de alte companii in Chisinau.