RU RO

Noutăți

Asigurarea Casco cea mai bună ofertă de la SUPERPOLIS.MD

Protecție 100% pentru 50% din preț

Cu SUPERPOLIS.MD are vești bune! Doar acum puteți profita de super oferta de la SUPERPOLIS.MD și de la compania de asigurări GARANȚIE SA

la încheierea contractului de asigurare CASCO 50/50.

 

 

 

Calculați costul CASCO 50/50 pentru mașina dvs. pe site-ul SUPERPOLIS.MD, pentru aceasta completați toate spațiile indicate în calculatorul online CASCO:

 • Clasa autovehiculului,
 • Marca și modelul,
 • Anul de fabricație,
 • Prețul mediu pe piață a automobilului.

Calculatorul va calcula costul contractului CASCO 50/50.

CASCO 50/50 este o asigurare benevolă a automobilului, care permite economisirea a 50% din valoarea integrală a contractului, în cazul în care pe durata contractului nu va apărea nici un eveniment asigurat cu vehiculul. Această ofertă este ideală pentru șoferii experimentați și atenți. În cazul în care se întâmplă evenimentul asigurat, puteți plăti a doua parte a primei de asigurare, iar compania de asigurări își va îndeplini pe deplin obligațiile care decurg din contract.

Avantajele principale sunt:

 • Economisirea banilor - pentru intrarea în vigoare a contractului CASCO 50/50 este necesară plata a 50% din prima de asigurare;
 • Restul de 50% este achitat numai dacă există un eveniment asigurat, care respectiv necesită acoperirea pagubelor. Dacă puteți evita un eveniment de asigurare pe durata contractului, nu este necesar să achitați restul sumei;
 • După achitarea celei de a doua jumătăți din sumă, contractul CASCO rămâne valabil până la sfârșitul perioadei contractuale.

Termenii contractului CASCO

Asigurarea CASCO se întocmește ținând cont de următoarele criterii:

 1. Vârsta vehiculelor nu trebuie să depășească 10 ani;
 2. Contractul prevede o listă individuală a riscurilor de asigurare pentru fiecare caz în parte;
 3. Se încheie pe o perioadă de 1 an;
 4. 50% din prima de asigurare trebuie plătită într-o singură tranșă, nu este achitare în rate;
 5. Rezilierea contractului se admite în următoarele cazuri: vânzarea autovehiculului, indemnizația de asigurare plătită integral;
 6. Plata despăgubirii pentru daune se va efectua în două moduri: prin achitarea sumei pentru reparația autoturismului sau prin rambursarea banilor.

Cu asigurarea CASCO 50/50 de la compania GARANȚIE SA aveți siguranța deplină pentru automobilul dumneavoastră.

De asemenea, pe site-ul SUPERPOLIS.MD puteți comanda și alte tipuri de asigurări - CASCO, RCA sau Cartea Verde.

 

 

Serviciul de asigurări auto online în Moldova - alege prețul optim SUPERPOLIS.MD!

Înregistrarea CASCO, RCA, “Carte Verde” durează doar 3 minute, iar curierul vă aduce polița gata în timpul și locul convenabil

Asigurarea auto online în Moldova devine tot mai populară. Sute de proprietari de automobile din țară au apreciat beneficiile înregistrării asigurărilor prin Internet. Este rapid, comod, și cel mai important – profitabil, grație resursei SUPERPOLIS.MD, pentru că puteți alege în mod independent un preț rezonabil.

În doar 3 minute puteți înregistra CASCO, RCA, “Carte Verde”, accesând de pe smartphone, tabletă sau laptop, iar peste o oră, curierul vă va aduce polița în timpul și locul convenabil pentru dvs.!

Procurarea asigurării prin intermediul SUPERPOLIS.MD e avantajoasă, deoarece:

În primul rând, e comod. Nu este nevoie să mergeți undeva, să căutați un agent de asigurări sau oficiul unei companii de asigurări, să stați în rând. Pur și simplu accesați online de pe PC în momentul convenabil pentru dvs. și alegeți o companie. Rămâne să alegeți tipul de asigurare care vă interesează, să completați câmpurile necesare cu informații despre asigurat și obiectul de asigurare, și să achitați cu cardul bancar sau prin altă modalitate convenabilă. Iar timp de o oră, curierul vă va aduce documentul absolut gratuit.

În al doilea rând, economisiți timp. Puteți citi cu atenție toate condițiile și opțiunile de asigurare într-un mediu calm. Pentru a calcula costul unei polițe de asigurare, puteți folosi calculatorul on-line de pe site-ul SUPERPOLIS.MD. Este simplu și convenabil de utilizat – introduceți datele necesare despre vehicul și proprietar, după care calculatorul calculează valoarea în câteva secunde. Este o modalitate foarte convenabilă de efectuare a plăților de asigurare, care îi cruță pe contractanți de munca inutilă.

În cazul în care apar întrebări, specialiștii centrului de contact vă vor da răspunsuri, iar dacă este necesar, vă vor ajuta să înregistrați polița de asigurare online.

În al treilea rând, economisiți bani. Alegeți în mod independent o ofertă profitabilă de la cele mai bune companii de asigurări din Moldova, după raportul preț/calitate.

În al patrulea rând, e plăcut. La înregistrarea poliței prin intermediul serviciului SUPERPOLIS.MD, primiți bonusuri și premii de loialitate. Un exemplu ar fi cardurile Bemol pentru procurarea combustibilului.

Chibzuiți bine și faceți alegerea potrivită, economisind timp și bani la înregistrarea poliței de asigurare.

Calculatorul RCA - 2018: Calculul online al costului poliții de asigurare obligatorie în Moldova

Pe site-ul SUPERPOLIS.MD veți putea calcula în doar trei minute costul asigurărilor auto în funcție de condițiile individuale.

Timpul este cea mai valoroasă resursă

Noi trăim în era digitală, când absolut orice fel de probleme pot fi rezolvate, doar prin accesul la Internet. Acest lucru economisește foarte mult din timpul și eforturile noastre fizice. Cu orice gadget, putem face o programare la medic, putem comanda bilete la avion sau putem prelungi termenul unui card bancar. Nu este surprinzător faptul că și astfel de servicii precum înregistrarea polițelor de asigurare auto au trecut cu succes în mediul digital, înlocuind căile tradiționale.

Din ce în ce mai mulți șoferi moldoveni apreciază utilitatea și avantajul platformei online SUPERPOLIS.MD. Datorită calculatoarelor online ușor de navigat și ușor de utilizat, în doar 3 minute și câteva clicuri putem obține polița RCA la cel mai avantajos preț, luând în considerare caracteristicile individuale ale vehiculului. Și acest lucru se face fără cozi, pierdere de timp și așteptări obositoare.

Cum se calculează RCA online:

Pasul 1. Alegeți unde este înmatriculat vehiculul, apoi specificați datele acestuia.

Pasul 2. Alegeți termenii de asigurare. În cea de-a doua etapă, introduceți următoarele informații în calculatorul online RCA: pentru câți ani ați încheiat contractul de asigurare obligatorie, specificați câte accidente au avut loc din cauza Dvs.

Pasul 3.În funcție de datele pe care le veți specifica, calculatorul online va oferi costul poliței de la diferite companii de asigurări. Rămâne doar să alegeți prețul accesibil pentru Dvs.
Astfel, veți obține cele mai bune oferte de la asiguratori. Va fi foarte rapid, convenabil, simplu și fără irosiri de timp și umblături pe drumuri.

Avantajele comandării RCA pe portalul SUPERPOLIS.MD

Nu este nevoie să mergeți la birourile diferitelor companii de asigurări, întrebând despre costul asigurărilor. Polița poate fi comandată fără a ieși din casă, rămânând în atmosfera calmă și obișnuită a casei Dvs., fără să vă sustrageți cu sfaturile altora. De asemenea, puteți compara imediat prețurile diferitelor companii de asigurări, și alege pe cel mai atractiv pentru Dvs.

Veți economisi o mulțime de timp, pentru că polița poate fi comandată online 24 /24. Nu va trebuie să vă cereți voie de la serviciu sau să vă schimbați programul pentru a putea vizita biroul companiei de asigurări.

Nu veți fi nevoit să mergeți la biroul companiei doar pentru a ridica polița, pentru că ea va fi livrată la domiciliul sau la biroul Dvs. în decurs de o oră și absolut gratuit în raza Chișinăului.

Comandând polița de asigurare pe portalul SUPERPOLIS.MD, veți primi cadou un card de combustibil Bemol. Asta înseamnă că veți economisi din timpul personal, veți primi polița la cel mai avantajos preț, și veți economisi din bugetul familiei, ceea ce este foarte important!

Încă mai căutați timp ca să vizitați o companie de asigurări ca să prelungiți sau să cumpărați RCA? Mergeți în pas cu timpul și nu-l irosiți în zadar - deschideți portalul SUPERPOLIS.MD și comandați RCA chiar acum!

De asemenea, pe site-ul SUPERPOLIS.MD puteți calcula costul „Carte Verde" folosind calculatorul online.

Superpolis.md prezintă „Asigurare directă”

Chișinău, 1 iunie anul 2018, marca comercială SUPERPOLIS.MD anunță startul vînzărilor. Lansăm site-ul și linia fierbinte. Vînzările încep în Chișinău ca mai apoi să ne lansăm pe toată Republica Moldova.

SUPERPOLIS.MD prezintă un format nou de lucru cu clienții pentru țara noastră- asigurare directă. Legătura directă cu clientul permite mereu să obțineți o consultație calificată și să determinați exact mărimea primei de asigurare, iar sistemul CRM integrat cu baza de date, elaborat special pentru compania noastră, garantează o deservire rapidă și calitativă.

Pentru a comanda polița de asigurare RCA, CASCO, Cartea Verde și Asigurarea de bunuri, apelați la linia fierbinte la nr. 060 783 000 sau prin intermediul internetului, accesînd site-ul SUPERPOLIS.MD. Managerul nostru v-a livra asigurarea în locul comod pentru client. În așa mod, clienții SUPERPOLIS.MD economisesc banii și timpul.

Cu ajutorul cunoștințelor noastre și experienței acumulate timp de 10 ani în domeniul asigurărilor pe piața Moldovei, SUPERPOLIS.MD prezintă pe piața asigurărilor cele mai bune tehnologii.

Pentru a prezenta modelul asigurărilor directe, noi cu succes am testat noul sistem: am evaluat tarifele tuturor companiilor de asigurări și am ales cele mai avantajoase oferte ale asigurătorilor de pe piața Republicii Moldova, am răspuns la toate întrebările adresate prin intermediul ”Linia Fierbinte”, am elaborat procesele de procurare rapidă a poliței de asigurare și de livrare rapidă a poliței către client. Un serviciu exact și clar în combinație cu experiența noastră ne ajută să dezvoltăm cu succes asigurările directe pe piața Republicii Moldova.

Luînd în considerare faptul că asigurare directă cu mare succes se dezvoltă în Europa, noi am decis să implimentăm acest model și pe piața Moldovei. Astăzi suntem bucuroși să prezentăm automobiliștilor de la noi din țară posibilitate de a-și asigura mașina efectuînd doar un singur sunet. Posibilitatea de a comanda polița de asigurare prin intermediul

Posibilitatea de a comanda polița de asigurare prin intermediul telefonului sau internetului oferă clienților noștri un nou nivel al calității deservirii și un preț concurențial, care se diferă semnificativ de alte produse de asigurare prezentate pe piața internă.

SUPERPOLIS.MD în parteneriat cu BEMOL lansează promoția pentru automobiliști

SUPERPOLIS.MD a lansat promoția pentru soferi în parteneriat cu BEMOL- ”Combustibil pentru siguranță”

Participanții la promoție, care au întocmit polița de asigurare RCA sau Cartea Verde prin intermediul serviciului ”asigurare directă” al SUPERPOLIS.MD, primesc cartele de combustibil ale companiei BEMOL, care pot fi folosite la orice stație de alimentare BEMOL de la noi din țară.

Suma cartelei de alimentare cu combustibil depinde de tipul poliței de asigurare achiziționată.

În cadrul promoției, marca comercială SUPERPOLIS.MD, pot participa toate persoanele fizice care au împlinit vîrsta de 18 ani, sunt cetățeni ai Republicii Moldova și au procurat polița de asigurare RCA sau Cartea Verde.

Informațiile suplimentare le puteți obține accesînd site-ul SUPERPOLIS.MD sau la telefon 060 783 000.

Comandă polița „Cartea Verde" la prețul cel mai avantajos SUPERPOLIS.MD!

Calculatorul online va facilita cât mai mult posibil procedura de înregistrare a poliței obligatorii „Cartea Verde" și va economisi din timpul Dvs.

Cum să grăbiți primirea poliței

Pentru a calcula costul „Cărții Verzi", utilizați calculatorul online al serviciului SUPERPOLIS.MD. El va calcula instantaneu costul poliței și vă va oferi propuneri din partea diferitelor companii de asigurări.

Sistemul ține cont de datele privind autoturismul Dvs., de țara Dvs. de ședere planificată, precum și de perioada necesară de asigurare. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți cea mai accesibilă pentru Dvs. companie de asigurări și să depuneți o cerere. În doar trei clicuri, peste o oră, politica va fi în mâinile Dvs. Convenabil, rapid și profitabil!

SUPERPOLIS.MD - pentru cei care își apreciază timpul și nu sunt obișnuiți să plătească în plus

Convingeți-vă singuri cât de ușor și convenabil poate fi comandarea „Cărții Verzi” utilizând serviciul online SUPERPOLIS.MD.

În primul rând, veți cheltui mai puțină energie asupra acțiunilor organizaționale.

În al doilea rând, veți avea suficient timp pentru a alege o soluție eficientă pentru Dvs. - nimeni nu vă va presa sau grăbi, din cauza că în curând e prânzul sau din cauza cozii din sala de așteptare.

În al treilea rând, calculul „Cărții Verzi” poate fi făcut online la cel mai avantajos preț, în orice moment convenabil de zi sau noapte. Acest lucru este foarte important, dacă în timpul zilei sunteți foarte ocupat.

În al patrulea rând, riscul să suferiți din cauza uitării Dvs. este mai mic. Noi nu dispunem de puncte de vânzare 24/24 ale polițelor de asigurare, dar pe SUPERPOLIS.MD orice conducător auto poate să depună o cerere în orice moment.

În al cincilea rând, în modul de calcul online este mai ușor să luați o decizie ponderată. Aveți toate cifrele în fața ochilor și puteți verifica și compara prețurile.

Interfața comodă și intuitivă a calculatorului nu vă va face să căutați pe Internet instrucțiunea despre cum să îl folosiți. În doar trei clicuri și o oră mai târziu, dacă veți comanda „Cartea Verde” pe timp de zi, aceasta va fi livrată de către curier acasă, la birou sau în locul unde va fi mai convenabil pentru Dvs.

Șoferii vor fi surprinși și de cadourile plăcute, care pot fi obținute la comandarea asigurării cu ajutorul serviciului SUPERPOLIS.MD. Ei bine, spuneți-mi, Dvs. ați refuza să primiți un card de combustibil Bemol cadou? Răspunsul este evident.

Important!

Comandați asigurarea astăzi, iar mâine deja vă veți putea urca la volan, pornind asigurați la drum!

SUPERPOLIS.MD a lansat calculatorul on-line al polițelor de asigurare RCA și Cartea Verde

Chișinău, 1 iunie 2018- pe site-ul SUPERPOLIS.MD funcționează calculatorul care vă permite să calculați costul preliminar al poliței de asigurare RCA și Cartea Verde.

Costul poliței de asigurare este constituit reieșind din mai mulți factori. Calculul RCA se efectuează reieșind din tariful de bază cu luarea în calcul coeficienților cum ar fi vîrsta persoanei, stagiu și volumul motorului.

Toți parametrii necesari sunt luați în considerare și în acest sens, la calcularea costului poliței de asigurare clientul poate nu doar să se informeze operativ cu privire la costul asigurării RCA și Cartea Verde pentru mașina sa, dar și să simtă beneficial real al asigurării prin intermediul SUPERPOLIS.MD.

Este sufiect să tastați butorul ”Comandă” și consultantul companiei SUPERPOLIS.MD o să vă contacteze pentru a finisa cu success întocmirea poliței de asigurare.

Livrarea poliței de asigurare se efectuează prin intermediul serviciului de curierat în decurs de o oră.

Polița de asigurare RCA și Cartea Verde o puteți comanda, de asemenea apelînd la nr. de telefon 060 783 000.

Posibilitatea de a comanda polița de asigurare prin intermediul telefonului sau internetului oferă clienților noștri un nou nivel al calității deservirii.