RU RO

Noutăți

Comandă polița „Cartea Verde" la prețul cel mai avantajos SUPERPOLIS.MD!

Calculatorul online va facilita cât mai mult posibil procedura de înregistrare a poliței obligatorii „Cartea Verde" și va economisi din timpul Dvs.

Cum să grăbiți primirea poliței

Pentru a calcula costul „Cărții Verzi", utilizați calculatorul online al serviciului SUPERPOLIS.MD. El va calcula instantaneu costul poliței și vă va oferi propuneri din partea diferitelor companii de asigurări.

Sistemul ține cont de datele privind autoturismul Dvs., de țara Dvs. de ședere planificată, precum și de perioada necesară de asigurare. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți cea mai accesibilă pentru Dvs. companie de asigurări și să depuneți o cerere. În doar trei clicuri, peste o oră, politica va fi în mâinile Dvs. Convenabil, rapid și profitabil!

SUPERPOLIS.MD - pentru cei care își apreciază timpul și nu sunt obișnuiți să plătească în plus

Convingeți-vă singuri cât de ușor și convenabil poate fi comandarea „Cărții Verzi” utilizând serviciul online SUPERPOLIS.MD.

În primul rând, veți cheltui mai puțină energie asupra acțiunilor organizaționale.

În al doilea rând, veți avea suficient timp pentru a alege o soluție eficientă pentru Dvs. - nimeni nu vă va presa sau grăbi, din cauza că în curând e prânzul sau din cauza cozii din sala de așteptare.

În al treilea rând, calculul „Cărții Verzi” poate fi făcut online la cel mai avantajos preț, în orice moment convenabil de zi sau noapte. Acest lucru este foarte important, dacă în timpul zilei sunteți foarte ocupat.

În al patrulea rând, riscul să suferiți din cauza uitării Dvs. este mai mic. Noi nu dispunem de puncte de vânzare 24/24 ale polițelor de asigurare, dar pe SUPERPOLIS.MD orice conducător auto poate să depună o cerere în orice moment.

În al cincilea rând, în modul de calcul online este mai ușor să luați o decizie ponderată. Aveți toate cifrele în fața ochilor și puteți verifica și compara prețurile.

Interfața comodă și intuitivă a calculatorului nu vă va face să căutați pe Internet instrucțiunea despre cum să îl folosiți. În doar trei clicuri și o oră mai târziu, dacă veți comanda „Cartea Verde” pe timp de zi, aceasta va fi livrată de către curier acasă, la birou sau în locul unde va fi mai convenabil pentru Dvs.

Șoferii vor fi surprinși și de cadourile plăcute, care pot fi obținute la comandarea asigurării cu ajutorul serviciului SUPERPOLIS.MD. Ei bine, spuneți-mi, Dvs. ați refuza să primiți un card de combustibil Bemol cadou? Răspunsul este evident.

Important!

Comandați asigurarea astăzi, iar mâine deja vă veți putea urca la volan, pornind asigurați la drum!