RU RO

Noutăți

SUPERPOLIS.MD a lansat calculatorul on-line al polițelor de asigurare RCA și Cartea Verde

Chișinău, 1 iunie 2018- pe site-ul SUPERPOLIS.MD funcționează calculatorul care vă permite să calculați costul preliminar al poliței de asigurare RCA și Cartea Verde.

Costul poliței de asigurare este constituit reieșind din mai mulți factori. Calculul RCA se efectuează reieșind din tariful de bază cu luarea în calcul coeficienților cum ar fi vîrsta persoanei, stagiu și volumul motorului.

Toți parametrii necesari sunt luați în considerare și în acest sens, la calcularea costului poliței de asigurare clientul poate nu doar să se informeze operativ cu privire la costul asigurării RCA și Cartea Verde pentru mașina sa, dar și să simtă beneficial real al asigurării prin intermediul SUPERPOLIS.MD.

Este sufiect să tastați butorul ”Comandă” și consultantul companiei SUPERPOLIS.MD o să vă contacteze pentru a finisa cu success întocmirea poliței de asigurare.

Livrarea poliței de asigurare se efectuează prin intermediul serviciului de curierat în decurs de o oră.

Polița de asigurare RCA și Cartea Verde o puteți comanda, de asemenea apelînd la nr. de telefon 060 783 000.

Posibilitatea de a comanda polița de asigurare prin intermediul telefonului sau internetului oferă clienților noștri un nou nivel al calității deservirii.