RU RO

Noutăți

Calculatorul RCA - 2022: Calculul online al costului poliții de asigurare obligatorie în Moldova

Calculatorul RCAPe site-ul SUPERPOLIS.MD veți putea calcula în doar trei minute costul asigurărilor auto în funcție de condițiile individuale.

Timpul este cea mai valoroasă resursă

Noi trăim în era digitală, când absolut orice fel de probleme pot fi rezolvate, doar prin accesul la Internet. Acest lucru economisește foarte mult din timpul și eforturile noastre fizice. Cu orice gadget, putem face o programare la medic, putem comanda bilete la avion sau putem prelungi termenul unui card bancar. Nu este surprinzător faptul că și astfel de servicii precum înregistrarea polițelor de asigurare auto au trecut cu succes în mediul digital, înlocuind căile tradiționale.

Din ce în ce mai mulți șoferi moldoveni apreciază utilitatea și avantajul platformei online SUPERPOLIS.MD. Datorită calculatoarelor online ușor de navigat și ușor de utilizat, în doar 3 minute și câteva clicuri putem obține polița RCA la cel mai avantajos preț, luând în considerare caracteristicile individuale ale vehiculului. Și acest lucru se face fără cozi, pierdere de timp și așteptări obositoare.

Cum se calculează RCA online:

Pasul 1. Alegeți unde este înmatriculat vehiculul, apoi specificați datele acestuia.

Pasul 2. Alegeți termenii de asigurare. În cea de-a doua etapă, introduceți următoarele informații în calculatorul online RCA: pentru câți ani ați încheiat contractul de asigurare obligatorie, specificați câte accidente au avut loc din cauza Dvs.

Pasul 3.În funcție de datele pe care le veți specifica, calculatorul online va oferi costul poliței de la diferite companii de asigurări. Rămâne doar să alegeți prețul accesibil pentru Dvs.
Astfel, veți obține cele mai bune oferte de la asiguratori. Va fi foarte rapid, convenabil, simplu și fără irosiri de timp și umblături pe drumuri.

Avantajele comandării RCA pe portalul SUPERPOLIS.MD

Nu este nevoie să mergeți la birourile diferitelor companii de asigurări, întrebând despre costul asigurărilor. Polița poate fi comandată fără a ieși din casă, rămânând în atmosfera calmă și obișnuită a casei Dvs., fără să vă sustrageți cu sfaturile altora. De asemenea, puteți compara imediat prețurile diferitelor companii de asigurări, și alege pe cel mai atractiv pentru Dvs.

Veți economisi o mulțime de timp, pentru că polița poate fi comandată online 24 /24. Nu va trebuie să vă cereți voie de la serviciu sau să vă schimbați programul pentru a putea vizita biroul companiei de asigurări.

Nu veți fi nevoit să mergeți la biroul companiei doar pentru a ridica polița, pentru că ea va fi livrată la domiciliul sau la biroul Dvs. în decurs de o oră și absolut gratuit în raza Chișinăului.

Comandând polița de asigurare RCA pe portalul SUPERPOLIS.MD, veți primi cadou un card de combustibil Bemol. Asta înseamnă că veți economisi din timpul personal, veți primi polița la cel mai avantajos preț, și veți economisi din bugetul familiei, ceea ce este foarte important!

Încă mai căutați timp ca să vizitați o companie de asigurări ca să prelungiți sau să cumpărați RCA? Mergeți în pas cu timpul și nu-l irosiți în zadar - deschideți portalul SUPERPOLIS.MD și comandați RCA chiar acum!

De asemenea, pe site-ul SUPERPOLIS.MD puteți calcula costul „Carte Verde" folosind calculatorul online.