RU RO

Noutăți

Serviciul de asigurări auto online în Moldova - alege prețul optim SUPERPOLIS.MD!

Compania de asigurareÎnregistrarea CASCO, RCA, “Carte Verde”, Asigurare Medicală peste hotare durează doar 3 minute, iar curierul vă aduce polița gata în timpul și locul convenabil. Asigurarea auto online în Moldova devine tot mai populară. Sute de proprietari de automobile din țară au apreciat beneficiile înregistrării asigurărilor prin Internet. Este rapid, comod, și cel mai important – profitabil, grație resursei SUPERPOLIS.MD, pentru că puteți alege în mod independent un preț rezonabil. În doar 3 minute puteți înregistra CASCO, RCA, “Carte Verde”, Asigurare Medicală peste hotare accesând de pe smartphone, tabletă sau laptop, iar peste o oră, curierul vă va aduce polița în timpul și locul convenabil pentru dvs.!

Procurarea asigurării prin intermediul SUPERPOLIS.MD e avantajoasă, deoarece:

E comod. Nu este nevoie să mergeți undeva, să căutați un agent de asigurări sau oficiul unei companii de asigurări, să stați în rând. Pur și simplu accesați online de pe PC, smartphone sau tabletă în momentul convenabil pentru dvs. și alegeți o companie. Rămâne să alegeți tipul de asigurare care vă interesează, să completați câmpurile necesare cu informații despre asigurat și obiectul de asigurare, în decurs de 3 minute managerul  o să revină cu un  apel, pentru confirmarea  cererii. După confirmarea cererii în timp de o  oră, curierul vă va aduce documentul absolut gratuit.

Economisiți timp. Puteți citi cu atenție toate condițiile și opțiunile de asigurare într-un mediu calm. Pentru a calcula costul unei polițe de asigurare, puteți folosi calculatorul on-line de pe site-ul SUPERPOLIS.MD. Este simplu și convenabil de utilizat – introduceți datele necesare despre vehicul și proprietar, după care calculatorul calculează valoarea în câteva secunde. Este o modalitate foarte convenabilă de efectuare a plăților de asigurare, care îi cruță pe contractanți de munca inutilă.

În cazul în care apar întrebări, specialiștii centrului de contact vă vor da răspunsuri, iar dacă este necesar, vă vor ajuta să înregistrați polița de asigurare directa RCA  online.

Economisiți bani. Alegeți în mod independent o ofertă profitabilă de la cele mai bune companii de asigurări din Moldova, după raportul preț/calitate.

Modern. Puteți să achitați asigurarea cu cardul bancar,cash sau cu transfer.

Chibzuiți bine și faceți alegerea potrivită, economisind timp și bani la înregistrarea poliței de asigurare.